Curaçao Art Circle
Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek

Welkom op onze website!

De Curaçao Art Circle is een non-profit organisatie die zich sinds 1935 bezighoudt met het organiseren van muziek- dans-, theater- en andere kunstevenementen op Curacao. De laatste jaren heeft de Art Circle zich beperkt tot het organiseren van concerten en muziektheater omdat de andere disciplines op eigen wijze hun evenementen vorm geven.

Waar mogelijk faciliteren we extra voorstellingen voor kansarme groepen.

Volgende concert:
Koffieconcert met Roxana Visinescu (viool) en Ilja Huang (piano). Zondag 9 oktober om 11 uur in de Kapel van Huize Scherpenheuvel. Het programma duurt ongeveer een uur. Zaal open vanaf 10.30 uur. Na afloop is er koffie met wat lekkers voor iedereen (inbegrepen in de prijs).

Locatie: Kapel Huize Scherpenheuvel. Kaya Fraternan di Skèrpènè 17

Entree: 50 gulden voor volwassenen en 25 gulden voor de jeugd t/m 18 jaar en studenten (indien gevraagd sedula/ID kunnen tonen!). 

Plaats reserveren: Er is geen ticketverkoop vooraf, maar u kunt wel een plaats reserveren via dit online formulier (klik op de link). Als we volgeboekt zijn zullen we het reserveringssysteem sluiten. Als u gereserveerd heeft kunt u aan de zaal betalen (graag gepast, en alleen contant!)

Organisatie: Curacao Art Circle (CAC) in samenwerking met de Stichting St. Thomas College (STC).

Volg het laatste nieuws op onze Facebook pagina: De Curacaosche Kunstkring.