Curaçao Art Circle
Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek

Welkom op onze website!

De Curaçao Art Circle is een non-profit organisatie die zich sinds 1935 bezighoudt met het organiseren van muziek- dans-, theater- en andere kunstevenementen op Curacao. De laatste jaren heeft de Art Circle zich beperkt tot het organiseren van concerten en muziektheater omdat de andere disciplines op eigen wijze hun evenementen vorm geven.

Waar mogelijk faciliteren we extra voorstellingen voor kansarme groepen.

Ticketverkoop van onderstaande concerten: Online via Caribbean Ticketshop en offline bij Mensing's Caminada en de vele Sentro di Pago & Tu y Yo verkooppunten verspreid over het eiland. Bij de offline verkooppunten betaalt u geen servicekosten.

Een gedetaileerde beschrijving van de concerten vindt u op de 'Programma's' pagina.

Zaterdag 10 december van 5-7 pm in de Kapel van Huize Scherpenheuvel: Advent Concert met vocaal ensemble en vocale en instrumentale solisten.  Een prachtig programma met bekende koorstukken in verschillende stijlen (16-21e eeuws) passend in de adventsperiode en anticipatie, verwondering en verlangen naar licht, vrede en een nieuw begin. 

Zondag 18 december van 11:00-13:00 in de Kapel van Huize Scherpenheuvel: Kerstconcert en Sing-along voor het gezin. Van Kerst barokmuziek tot Jingle Bells. Met kersttraktatie en chocolademelk/fris in de pauze en een surprise activiteit voor de kinderen! 

Volg het laatste nieuws op onze Facebook pagina: De Curaçaosche Kunstkring.